fastpris.IT

premium


1195:-

PER ANVÄNDARE OCH MÅNAD

Komplett IT-lösning
Vi har paketerat de bästa molntjänsterna från bl a Microsoft Office 365. Du får alltid senaste versionen av Officepaketet, e-post i företagsklass, Teams, obegränsat antal onlinemöten och HD-videokonferenser. Dessutom lagring och delning av filer på Sharepoint och Onedrive.

Vi hjälper dig igång
Vi genomför en säker flytt av data från ert befintliga system, ställer in era datorer, plattor och telefoner. Flytten påverkar användarna minimalt.

Säkerhet
Tjänsten har ett fullständigt dataskydd som skräddarsys efter ert behov. Backup och versionshantering av filer, tvåfaktorautentisering samt skydd mot utpressningsprogram (ransomware), virus och skräppost är bara några av de funktioner som ingår.

Support på allt

Obegränsad it-drift och it-support (även era tjänster som inte vi levererar). Vi ser till att allt fungerar och tar inte betalt per timme. Vår helpdesk är bemannad alla vardagar 7 – 21 via chatt, telefon, fjärrhjälp och på-plats-support.

Utbildning
Det är lika viktigt att våra kunder alltid är uppdaterade med de senaste systemen och apparna som att de får kontinuerlig utbildning av tjänsten.

Webbplats
Webbplats till företaget inklusive domänhantering och databaser. Alla våra webb- och databasservrar är anpassade för företag och har hög prestanda vilket leder till blixtsnabba laddningstider.

Nöjd kund-garanti
För att du ska känna dig helt trygg med din tjänst erbjuder vi 30 dagars öppet köp.


Läs mer

fastpris.IT

premium + server


1790:-

PER ANVÄNDARE OCH MÅNAD

Innehåller allt från fastpris.IT premium, plus:

Molnserver
Server i Microsoft Azure där företagets affärsapplikationer finns installerade. Du når dem antingen via fjärrskrivbord eller som appar direkt från din dator.


Läs mer