SKRÄDDARSYDDA IT-LÖSNINGAR SEDAN 1999

I 20 års tid har 101 fokuserat på att leverera de bästa lösningarna till små och mellanstora företag. Skräddarsydda lösningar med hög kvalitet till bra pris!

Genom att kombinera marknadens bästa molntjänster med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom IT-support, IT-drift och hosting skapar vi effektiva informationssystem åt våra kunder. Vi medverkar till att förbättra och förfina våra kunders IT-hantering och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

HURRA! VI FYLLER 20 ÅR.

BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG

Vi erkänner: vi blir bättre och bättre för varje dag. Och det beror inte på att vi var dåliga från första början, utan på att ju bättre vi blir, desto mer inser vi hur mycket bättre vi skulle kunna vara. Och som tur var jobbar vi också i en bransch med en förändringstakt som ger oss möjligheten att fortsätta att bli bättre. Varje dag.

Många års erfarenhet från att tagit hand om företags IT med dessa unika sätt att arbeta har gett oss det perspektiv och den erfarenhet som behövs för att göra rätt saker och göra dem bra. Tack vare detta så är IT-hanteringen så effektiv att vi nu levererar hela företagets IT till fast pris.

HURRA! VI FYLLER 20 ÅR.

EFFEKTIVITET ÄR VÅR PASSION

Det låter måhända som en tråkig passion men de är faktiskt raka motsatsen. Genom att ständigt effektivisera vår egen verksamhet, och genom att hjälpa våra kunder att effektivisera sina verksamheter så frigör vi tid och resurser som kan användas till så mycket annat intressant. Som exempelvis att klura på hur vi kan hjälpa våra kunder att bli ännu effektivare.

Då vår affärsmodell bygger på att även små och medelstora företag ska få tillgång till marknadens bästa IT-system och IT-support, och dessutom till ett bra pris, så är det lika viktigt att våra kunder alltid är uppdaterade med den senaste systemen och apparna som kontinuerlig utbildning av användare.